Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Hvis du ikke er en af dem, som allerede har fået sikret dig en Playstation 5 eller Xbox Series X, så er du måske en af dem, som ser meget frem til dem. Og der er masser at se frem til.

Det helt store indenfor den nye generation og spilkonsoller har været at loading tiderne er blevet drastisk nedsat. Så slut er det med at kigge ind i en tom skærm, mens du bare venter. Nu kan maskinen køre hele spillet ganske hurtigt! Og med den opgraderede hardware kommer der selvfølgelig også de opgraderede spil!

Spar penge på den næste generation, med den tidligere generation

At skulle komme ind i en ny generation kan være lidt kosteligt. Ikke nok med at konsollen skal købes, som normalt ikke er billig, så skal man jo også gerne have nogle spil til den! Disse kommer også til at koste lidt.

Men man er faktisk lidt heldig med de nye generationer i den forstand, at man kan spare lidt penge ved at købe de tidligere generationsspil. Især hvis man har PlayStation. Det skal forstås således, at nogle spil kan spilles direkte på den næste generation med en tidligere generations spil disk. Altså kan du købe Spider-Man: Miles Morales på PS4 og sætte disken ind i PS5’eren, og så har du automatisk PS5 versionen af spillet – helt gratis. Altså kan du allerede nu købe nogle PS4 spil billigere og så bare vente med at spille dem på PS5’eren, når du nu får den!

Dette er en god måde at sprede pengene lidt ud på, så de ikke bliver brugt alle sammen på en gang. Dog skal man også lige gøre sin research til at starte med, da det ikke er alle PS4 spil, der automatisk kan opgraderes til PS5’eren. Så tjek gamingmagasinet.dk!

 

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here