Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Hvis man bor i en lille 1 værelses lejlighed, når man er på SU, er det selvfølgelig begrænset hvor meget man kan gøre for at gøre ens lejlighed mere spændende. Men der findes nogle smarte og forholdsvis billige løsninger på hvordan du kan gøre din lejlighed lidt hyggeligere eller mere spændende. 

Gulvvarme 

Hvis du synes der er fodkoldt i din lejlighed, kan man få installeret en let og billig løsning på gulvvarme, nemlig ved at installere el-gulvvarme. Det gøres ved at lægge nogle tæpper under gulvet, som så tilsluttes en kontakt, i stedet for at skulle tilsluttes varmeanlægget. 

Sofa lavet af europaller 

Noget meget moderne er at lave dine egne møbler. Så hvis du kender nogle der lægger inde men en stak europaller, kan du lave din egen moderne sofa, ved at stable 3-4 paller oven på hinanden i en række af 2-3 paller. For så at putte madrasser på pallerne, så du sidder blødt og dejligt. 
Du kan også bruge gamle kabel tromler til borde eller hylder, og ellers er det bare med at være kreativ. 

Gå i genbrugsbutikker 

Noget andet der hitter, og ikke kun blandt studerende, er at handle i genbrugsbutikker. Det at man re-user, og derfor spare miljøet for en masse produkter man alligevel kan købe brugte og meget billigere. 
Her kan du både finde tøj til dig selv. Men du kan også finde fede møbler, eller nibs ting til hjemmet. Nogle gange kan du finde ting til ingen penge, som folk ellers normalt ville betale en formue for. Det kræver bare man kigger godt efter, og har en ide om hvad der har værdi. 

Vi håber at nogle af disse råd, kan inspirere dig lidt til, hvordan du stadig kan gå op i dit hjem selvom det måske ikke er stort, eller at du har så stort et rådighedsbeløb.  

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here