Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Hvis du stadig bor hjemme hos dine forældre, eller din lejebolig måske er opvarmet med olie- el- eller gasfyr, kan du passende foreslå dine forældre eller udlejer, at skifte til et pillefyr. Fordi det kan give fordele for både dig og dem. Vi vil her i artiklen fortælle om fordelene ved at skifte til et pillefyr. 

Stor økonomisk besparelse på varmeregningen 

Hvis du skifter et olie- eller gasfyr ud med et pillefyr, kan du spare op til 60% på varmeregningen, og hvis du skifte dit el-varme ud spare du op til 70%. Det vil sige at når et pillefyr koster omkring 45,000-80.000 kr. At anskaffe sig. Vil det være tjent hjem 2-4 år efter, og derefter vil det kun være ren besparelse, som kan give dig en billigere husleje, som kan betyde meget når man er på SU. 

Billige reservedele 

Hvis der er noget der går i stykker på et pillefyr, findes der billige reservedele, som er lette at skifte ud. 

Næsten ingen forurening  

Et pillefyr forurener næsten ikke, da alle pillerne bliver brændt op, og den gas som udledes og bliver brændt af. 

Et pillefyr passer til allerede eksisterende systemer 

Et pillefyr producere en høj fremløbstemperatur, som passer til de huse, også de ældre, så man slipper for at skulle skifte til nye radiatorer. 
Et nyt pillefyr kan også tilsluttes internettet, så man kan overvåge brugen, og man bliver advaret hvis der er udsving i driften. 

Sådan fungere et pillefyr 

Når du anskaffer dig et pillefyr, kræves det alt efter om det er et fuldautomatisk pillefyr, eller et normalt pillefyr, at pillefyret skal fyldes op med træpiller. Et normalt pillefyr, skal fyldes op en gang om ugen ca. Hvor asken som bliver samlet i en askeskuffe, skal tømmes ca. Hvert 14. Dag.
Hvor et automatisk kun skal rengøres en gang om året ca. Ellers skal du kun tømme askeskuffen 2-3 gange om året. Og om sommeren starter fyret kun når der skal laves varmt vand. 

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here