Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Efter lang tid på uddannelse, er der mange studerende der ser frem til deres sabatår. Det er et tidspunkt i ens liv, hvor man for måske første gang kan gøre, som man vil. Alle har forskellige ting de vil i deres sabatår. Nogle vil rejse, andre vil arbejde og nogen vil begge dele. Det kan være en udfordring at planlægge et helt perfekt sabbatår – for hvad skal man? Måske en rejse til Afrika eller et fuldtidsarbejde, så man kan tjene en masse penge. Der er uendelige muligheder, og det er det, der gør det så spændende. Man kan helt selv planlægge et helt år af sit liv med eventyr og nye oplevelser.

Økonomi, hvis du skal rejse

En ting der kan sætte en stopper for rejseplanerne, er økonomi. Det kan være dyrere end forventet at rejse rundt i verden, og det er vigtigt, at du er sikker på at du har din økonomi i orden, inden du tager afsted. Hvis du ikke har nogen penge sparet op, kan det være en ide at bruge nogle måneder af dit sabbatår på at arbejde. Der kan du tjene de penge du behøver for at tage af sted. det kan være en god ide at lave et budget til dig selv, mens du rejser – på den måde har du altid styr på hvor meget du må bruge, og hvor mange penge du har tilovers til nødsituationer.

Bland rejse og arbejde sammen

Hvis du ikke har nok penge til at rejse på badeferie rundt om i verden, men stadig gerne vil rejse, er der en løsning. Der findes mange forskellige steder, som kan hjælpe dig til at finde et arbejde i udlandet. På den måde kan du både rejse, men også tjene penge. Du kunne arbejde som barnepige i USA eller som tjener i Italien? Mulighederne er uendelige.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here