Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Der er mange unge studerende i Danmark, og hvert år kommer der flere til, mens andre bliver færdiguddannet. I Danmark er man så heldig at få penge for at studere, men det kan dog også være dyrt at leve, og derfor kan det være svært at få pengene til at række. Har du et studiejob ved siden af, men oplever du stadig, at du sjældent har nok penge til slut i måneden, så kan det være, at du skal dykke ned i, hvad du egentligt bruger dine penge på. Har du svært ved at få dine penge til at række, så kan du få tips til, hvordan det kan lade sig gøre herunder.

Der kan være mange penge at spare på mad

Det lyder mærkeligt, men den er god nok. Når man har mange ting om ørene, kan det være svært at finde overskud til at lave aftensmad og madpakker, men det kan dog være nødvendigt at gøre, hvis man ønsker at spare penge. Vælger du at lave en nem madplan for hele ugen, skal du kun handle én gang, hvilket både sikrer, at du sparer penge, men det giver dig også mere overskud i hverdagen. Du ved, hvad du skal have til aften, og du skal derfor hverken ned at købe ind eller stresse over, hvad du skal have på tallerkenen. Eventuelt kan du lave dobbeltportioner, så du har til flere dage, og så du også har mad til madpakken.

Brug dine penge fornuftigt

Når man er ung og måske skal til fest eller lignende, kan det være fristende at gå ud og købe et helt nyt sæt tøj for at kunne imponere. Det er dog ikke smart på SU, og derfor bør du bruge dine penge fornuftigt. Dansk Outlet har masser af lækkert tøj til billige penge. Shop her hvis du ønsker at bruge dine penge fornuftigt.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here