Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Går du med ideen om at starte din egen virksomhed, så kan det være svært at overskue det hele på en gang. Det er faktisk ikke så svært at få en virksomhed startet, det er tilgengæld svært at få en virksomhed op og køre. Vi vil give dig en guide du kan følge, så du kan få styr på alt det praktiske, når det kommer til at starte virksomhed.

Hobby eller fuldtid?

Når du starter din virksomhed, er det vigtigt at afstemme hvilken slags virksomhed det er. Hvis du forventer en omsætning på over 50.000 kr. i de første 12-måneder, så skal virksomheden CVR registreres som fuldtid. Forventer du en omsætning på under 50.000, så ses det derimod som en hobby virksomhed.

Find pris på din ydelse/produkt

Hvis du ved hvad du vil sælge eller yde, så skal du igang med at researche priser. Er der eksempelvis andre virksomheder der sælger det samme? Hvad er deres pris? Efter din research skal du sætte en realistisk pris, som kan få din virksomhed til at vækste. Det kan eksempelvis være at du skal tage et helt marked, ved at have den mindste pris overhovedet på et produkt.

Læg budget, har du råd?

Efter skal du lægge et budget. Det er vigtigt at du har råd, det nytter ikke noget at pengene slipper op efter 2 måneder, og du pludselig er nødt til at bruge af det private budget. Du skal ligge en plan for, hvad du må bruge, og hvor mange penge du selv vil spytte i.

Navn og platform

Har du skaffet et navn til din nye virksomhed. Du skal eksempelvis også have logo og domæne på plads, såfremt din virksomhed skal operere online.

Tidsregistrering

Når din virksomhed er oppe at køre, så skal du have indført en form for tidsregistrering. Det er essentielt for at holde styr på dine eventuelt ansatte, og afstemme din og deres løn.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here