Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Mange drømmer om at have et siddeløbende projekt til deres studie. Hvis du er en af dem der godt kunne tænke sig at starte egen webshop, så kan det faktisk godt lade sig gøre. Der er mange ting man skal planlægge og have styr på, men med hårdt arbejde kan det godt lade sig gøre. Det kan enten være et springbræt til din uddannelse, men det kan også være fordi du gerne vil tjene lidt ekstra penge, eller drømmer om at drive din virksomhed efter. Hvad enten dit belæg er, så har vi lavet en guide over hvordan man kommer igang. Læs med her og hør hvordan man starter sin egen webshop.

Produkt

Idag findes der nærmest en webshop for alt, så enten skal du være ekstremt god til at finde din helt egen niche. Ellers skal du bare gøre det bedre end dine konkurrenter. Det kan virke umuligt at overtage en konkurrent der allerede er etableret. Men hvis konkurrenten er den eneste stående, og rent faktisk ikke klare det ret godt. Så kan det godt lade sig gøre at konsumere konkurrent og overtage markedet.

Du skal have fundet et produkt, og hvis du ikke har noget lagerplads så kan du være begrænset. Du kan gå ind i et nemt og småt produkt, men du kan også benytte dropshipping. Dropshipping er blevet meget populært på det seneste, og det fungere ved at du sælger produkter fra sider som aliexpress, også står de for lager og levering.

CMS-system

Der findes mange CMS-systemer som er berettiget mod webshops. Du kan nemt afgøre hvad du vil bruge hvis du har erfaring eller præferencer med nogle af systemerne, men vi går lige igennem deres fordele.

WordPress + woocommerce: Den klassiske løsning hvor der er stor mulighed for at brugerdefinere desginet, samtidig med det er brugervenligt og nemt at finde ud af.

Shopify: Mange dropshippers anvender shopify da det er meget nemt. Shopify er en simpel løsning hvor man hurtigt kan få en webshop op at kører. Dette er den mest brugervenlige løsning

Magento: Magento bruges ofte på store webshops, med mange produkter. Det er ikke ligeså brugervenligt, men det er hurtigt og fungere meget godt.

Få en Magento webshop idag.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here