Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Skal du i praktik i udlandet? Så skal du søge i god tid. På langt de fleste studier, er man selv ansvarlig for at finde en praktikplads. Det betyder, at du selv skal søge praktik på samme vilkår, som hvis du skulle søge et nyt job.

Skriv en god ansøgning

Når du skal søge i udlandet, så betyder det oftest, at du ikke kan aflevere ansøgningen personligt. Derfor skal du sælge dig selv ekstra godt i din ansøgning. Når du ikke kan aflevere den personligt, så betyder det nemlig, at du ikke har mulighed for at give et indtryk af dig selv. Der er derfor en række ting, du skal huske på, når du skriver ansøgning. Først og fremmest skal du huske at sætte et billede af dig selv på. Det giver et langt større indblik i, hvem du er. Dernæst skal du fortælle, hvad virksomheden får ud af at have dig i praktik. Altså hvad de kan bruge dig til.

Professionel hele vejen

For at din ansøgning er top professionel, så skal du have en god oversætter på. Skal du i praktik i Tyskland vil stort set alle virksomheder nemlig foretrække en ansøgning på tysk. Hvis du snakker flydende tysk, så kan du overveje om du har brug for en oversætter eller ej. En ting er dog at snakke et sprog. En anden ting er at skrive, hvor alt grammatik skal sidde lige i skabet. Derfor kan du hurtigt komme galt af sted, hvis du skriver ansøgningen selv på tysk. Diction kan altid hjælpe dig med at oversætte din ansøgning. De gør det tilmed hurtigt og til Danmarks bedste priser, så du behøver ikke at bekymre dig om prisen, da det ikke bliver en dyr fornøjelse. Hvis du er interesseret, så kan du altid få et uforpligtende tilbud. Du kan læse mere her.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here