Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Har du overvejet at tage på jagt, men ved du ikke, hvor turen skal gå til? Karpaterne er et godt bud. Karpaterne er en 1500 km lang bjergkæde, der løber igennem 7 forskellige lande. Hvorfor skal du tage på jagt i Karpaterne? Læs med og bliv klogere på, hvorfor Karpaterne er et fantastisk sted til bl.a. at gå på jagt.

Karpaterne i Rumænien

Karpaterne i Rumænien byder på fantastiske og idylliske landskaber. Man kan opleve floder, der falder ned over bjergsider, kløfter og dyr, som man aldrig kan forestille sig, at man skulle få lov til at se med sine egne øjne. Rumænien er blevet et eftertragtet rejsemål for man jægere, fordi Rumænien byder på mange oplevelser med sine enorme skovområder. Man kan blandt andre opleve store hjorte, bjørne, ulve og gemser.  

Der er mange jægere, der drømmer om at jagte karpaterhjorte. Karpaterhjorten er kendt for dens store udlæg og dens lange stænger. Dette er med til at give hjorten en stor trofævægt og et fascinerende gevir. Karpaterhjorten har også en noget større kropsvolumen end de vesteuropæiske kronhjorte, som vi kender herhjemme. Jagten på karpaterhjorten i Rumænien er også noget anderledes end jagten på kronhjorte herhjemme. Jagten foregår i et stejlt bjergterræn og i meget skov, hvilket gør jagten meget udfordrende. Jagten stiller derfor høje krav til jægerens fysiske form.

Udstyr til jagt

Til karpaterhjortejagt i Rumænien kræves der en kaliber på min. 7 mm og en kuglevægt på min 10 gram. Hvis man er mere til at jagte med bue og pil er en compoundbue en sikker vinder til nybegyndere og let øvede bueskytter. Compoundbuens strenge og hjul giver en lav trækvægt og en forøgelse af den kinetiske energi, som du skal bruge for at skyde efter dit mål. Læs mere her og find en compoundbue til alle i familien.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here