Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

De fleste mennesker har gæld i én eller anden form. Mange har en SU-gæld, som de betaler af på hver måned. Det kan være fristende at spare penge op for at betale lånet af på én gang, men er det en bedre løsning end at investere pengene?

Hvis du er en af dem, der har tilegnet dig en større gæld i løbet af din studietid, ønsker du helt sikkert at slippe af med den så hurtigt som muligt. Men bør du i grunden gør det, når du kan investere penge i stedet? 

I mange tilfælde er dine penge faktisk givet bedre ud, hvis du opretter en investering. Det er dog ikke noget, du skal kaste dig ud i, hvis ikke du har forstand på aktiemarkedet. Herunder følger en introduktion til, hvordan du skal forholde dig, hvis du vil starte en investering, sideløbende med at du betaler af på din gæld.

Tænk dig om, før du investerer

Først og fremmest er det vigtigt, at du sætter dig grundigt ind i tingene, før du investerer. Du må aldrig bare kaste dig ud i at investere dine penge, da du risikerer at miste dem, hvis ikke du tænker dig om.

Du kan med fordel begynde at læse på forskellige hjemmesider og blogs, der deler tips og tricks omkring investeringer. Mininvestering.dk er et godt sted at starte, hvis du ikke i forvejen har noget grundlag for at vide, hvordan du investerer klogt og sikkert.

Der er lave renter på SU-lånet

Du skal betale af på dit studielån, men det gode er, at du selv kan bestemme over meget, du vil betale af. Derfor kan du nemt nedsætte det, så du betaler så lidt af om måneden som overhovedet muligt. 

Sideløbende kan du starte en opsparing for de penge, du ellers ville have brugt på at afdrage din gæld. I mange tilfælde vil du kunne tjene mere på pengene ved at investere dem, end hvis du bare betaler lånet af.

 

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here