Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Påsken er en god mulighed for at gøre noget udover det sædvanlige. Der findes massere af romantiske oplevelser som du kan imponere ham/hende med. Derfor har vi lavet en lille liste, over steder du kan tage hen med din udkårne i påske. Læs med og find ud af hvor din påskeoplevelse skal gå hen.

Tag på date

Du kan jo bruge påske som en undskyldning for at invitere dit crush på en hel almindelig date. Lav helt almindelige date ting, og få en hyggelig dag. Der er mange restauranter eller oplevelser der har et specielt påske tilbud, så udnyt det til din fordel. Påsken kan være svaret på en SU date, hvis du altså finder det rigtige tilbud.

Oslobåden

Oslobåden kan til tider fås ekstremt billigt, hvis du holder øje med afgangene, så kan du næsten komme afsted gratis. Til gengæld skal man altså have den store pengepung med, hvis men går ombord på Oslobåden, da det er ekstremt dyrt. Oslobåden byder på en masse sjove oplevelser, også får du lov til at se Oslo samtidig. Det er en oplevelsesrig tur, og kan være en god mulighed hvis du finder de billige billeter.

Den helt store pakke

Selvom du ikke er religiøs, så er den ultimative påskeoplevelse en tur til Rom. Hvert år holder paven nemlig en påskemesse, på Peterspladsen i Rom. Udover at messen er en flot og en oplevelse i sig selv, så må det også være de mange forskellige mennesker fra alle steder i verden, som mådes og er så passionerede omkring messen. Samtidig kan du lige nyde en god italiensk påskefrokost.

Slotsophold

I middelfart ligger det smukke slot Hindsgavl, som kører med et tilbud på påskeophold. Det er det perfekte sted at tage på romantisk ophold i påske, hvor man kan nyde den lækre mad fra slottets hotel. Derudover kan du tager ud og nyde den fynske natur, slottet er nemlig placeret midt i smukke natur omgivelser.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here