Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Hvis du gerne vil ud at rejse, og du overvejer at vælge en grupperejse, så skal du læse med her. Der er nemlig mange fordele ved at rejse med en gruppe. Adventuredk er et af Danmarks førende og mest erfarne rejsebureauer, når det kommer til grupperejser.

Rejsebureauet tilbyder et hav af grupperejser for unge i alderen 18-35 år. Rejserne er inddelt i forskellige aldersgrupper, 18-30, 23-30 og 28-35, så du er sikker på, at du altid rejser med nogen, som er på din egen alder. For dig betyder det, at du kan rejse med jævnaldrene, uanset om du har et fast job eller holder sabbatår.

grupperejser med Adventuredk, rejser man sammen med 16-20 andre unge mennesker. Det unikke ved Adventuredk er, at gruppen følges ad under hele turen. Det er en stor fordel, fordi man har nogen at dele alle de fantastiske oplevelser med. Der afholdes altid et take-off møde inden afrejse, hvor man får sat ansigt på de nye rejsekammerater. Gruppen mødes i lufthavnen og rejser sammen ud på eventyr.

Selvom man ikke kender hinanden på forhånd, bliver man meget hurtigt tætte på en grupperejse. Det skyldes, at man har så mange fantastiske og sommetider grænseoverskridende oplevelser sammen. Man lærer hurtigt hinanden at kende, og inden man får set sig om, er rejsen slut, og det føles som om, at man har kendt hinanden i evigheder.

Du skal vælge en grupperejse, hvis du vil have nogen at dele oplevelser med, mens du er afsted, men også når du kommer hjem. En grupperejse er lig med nye venskaber resten af livet. Du vil helt sikkert opleve, at din familie og venner på et tidspunkt bliver træt af at høre, om dengang du surfede dagen lang i Sri Lanka eller så The Big Five i Tanzania. Dine rejsekammerater bliver aldrig trætte af at snakke om de gode minder.

 

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here