Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Vi ved alle sammen godt at økonomien er presset når man er på SU, men derfor kan man stadig godt komme ud for at skulle hyre en håndværker. Man kan sige det er heldigvis sjældent, hvis man bor til leje at man selv skal lave det fleste ting i sin lejlighed, det står viceværten for, men der kan stadig være enkelte tidspunkter hvor man skal bruge en.  

Hvordan finder man så den billigste? 

Hvis man nu står og skal bruge en håndværker, hvad gør man så?
De fleste ville nok vælge at google håndværker og så byen man bor i. Der vil så dukke et hav af håndværkere op. Hvordan vælger man så den rigtige her? Tager man bare den første der dukker op og hyre dem? Eller bruger man tid på at gennemgå de fleste og udvælge den man synes passer bedst? Nej man går ind på håndværkernøglen, det er nemlig en portal med oversigt over alle typer håndværkere der befinder sig i nærheden af dig. Det vil sige at hvis du f.eks bor i Herlev og skal bruge en VVSer, så ville din søgning se sådan her ud.
Her har du en fin oversigt over lige netop det den type håndværker du mangler og de befinder sig i nærheden af dig. Det gør det meget lettere at overskue, hvem der er om buddet, samt hvad de tilbyder, du kan nemlig tage kontakt til håndværkeren på portalen og få et tilbud.  

Hvad skal man holde øje med når man vælger en håndværker? 

Vigtigst er det at du undersøger hvordan håndværkerens omdømme er, altså hvordan har folk rated dem på f.eks. trust pilot eller andre steder.
Hvad er deres tidligere projekter, noget der minder om det du skal have lavet?
Prisen er også vigtigt at tage med, hænger prisen sammen med kvaliteten? Bare fordi de er de billigste behøver de ikke være de dårligste, det kan sagtens være omvendt. Så hvis der er en rød tråd mellem de punkter vi har nævnt, og du føler de passer til opgaven er det bare med at få taget kontakt og få et tilbud. 

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here