Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Hvordan får man råd til dyre og lækre møbler, når man er på SU? Spørgsmålet bør måske omformuleres en smule og i stedet lyde, hvorvidt man bør have mulighed for at købe designmøbler, når man er på SU og indskrevet på en uddannelse. Faktum er dog, at langt de fleste unge mennesker i dag har råd til langt mere i dag, end det var tilfældet for blot nogle få år siden. De er blevet langt rigere på få år, og det skyldes naturligvis ikke, at SU’en er steget enormt. Nej, de har i stedet fået mulighed for at tjene langt mere ved siden af deres studier og på den måde være i stand til at erhverve lækkert inventar til deres dyre studieboliger.

I takt med studieboligerne er blevet ekstremt dyre at betale, er de unge ligeledes blevet nødt til at skaffe noget indtjening, hvis de ikke er blevet sat i verden af et par rige forældre.
Derfor har staten også øget taksterne for, hvad man som studerende må tjene ved siden af sin uddannelse, selvom det kan synes fjollet, at man ikke må tjene lige det, man ønsker. Omvendt kan der ligeledes være noget fornuft i en begrænsning, da man jo også skal gå i skole, når man nu har valgt at søge ind på en uddannelse og samtidig modtager statsstøtte.

Designermøbler er ofte ikke et impulskøb. Det er i stedet ofte noget, som man har researchet på meget længe og overvejet, hvorvidt det nu er en god idé at bruge x-antal tusinde kroner på en sofa eller stol. Som forbruger har man da haft god tid til at spare op til de enkelte produkter, og man er derfor heller ikke nødsaget til at optage et lån, selvom man er på SU. Designermøbler er derfor for alle sociale lag og alle grupper.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here