Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Der er utroligt mange ting der er vigtige at have styr på når man flytter fra en lejlighed til en anden. Det kan være du har boet i kollegie og skal til at flytte i en rigtig lejlighed, og ikke er helt sikker på hvad man skal have styr på inden man flytter. For det første skal man være klar på at skulle betale hvad der ca svare til 3 måneders husleje og måske et evt. Depositum, når man skal flytte. Det kan dog lade sig gøre at låne til et indskud igennem kommunen.  

Hvordan skal man aflevere den tidligere lejlighed? 

Det er ofte sådan at når du flytter fra en lejlighed, så skal du have gjort grundigt rent, samt spartlet alle huller i væggen og maler alle vægge. Derudover skal du måske også have sørget for slibning af gulvet, hvis de er ridsede. 
Det kan hurtigt blive en dyr referer at skulle flytte.
Det kan dog anbefales at lade en maler stå for at male dine vægge, da du hurtigt kan komme ud for at dine lejer ikke godkender det du har malet og så ansætter de nogle malere, som du så alligevel skal betale for.  

Hvordan får du flyttet dine ting? 

Hvis du har mange ting kan man enten få flytte folk til at flytte dem, eller kan man få gode venner til at hjælpe med at flytte, her er det god stil at give pizza og en flytte bajer efterfølgende. Så kan det være en god ide at leje en stor bil, hvor der er plads til en seng, bord, sofa og andre store ting.  

Vær god til at smide ubrugelig ting ud 

Den bedste måde at få ryddet op i sine ting på, er netop ved at flytte. Det kræver dog at du er god til at skille dig af med de ting du egentligt ikke har brug for. Lad være med at tænk at du på et tidspunkt vil komme til at bruge det.  

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here