Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Selvom du måske er studerende og kun har et studiejob, hvor du arbejder få timer om ugen, kan du stadig godt være med til at planlægge kommende arrangementer med dit arbejde. Man hører tit om at arbejdspladser sætter stor pris på folk der tager initiativ til at arrangere firmafester. En af de vigtigste firmafester, for næsten alle virksomheder er, Julefrokosten. Julefrokosten er en del af den danske tradition og kultur, derfor er det også vigtigt for mange virksomheder at de holder sådan en for deres ansatte. Julefrokosten er også en god måde for kollegaer at bliver rystet mere sammen, som skaber mere sammenhold i hverdagen.  

Hvordan går man i gang? 

Du starter simpelthen med at snakke med chefen om der allerede er planer om en eventuel firmafest og hvis ikke, om du så må stå for den. Hvis chefen siger ja, skal du hører ad hvor stort et budget der er.  Hvis budgettet er lavt, kan det være virksomheden har nogle lokaler i kan bruge, og så bestille mad og drikkevare udefra.
Hvis budgettet dog er større, kan det godt betale sig at lade nogle arrangører stå for festen.
Der findes et hav af forskellige eventbureauer, der kan stå for den slags, her er det dog vigtigt at du kigger efter et bureau der er troværdig, dvs. De har ordentlige anmeldelser og har erfaring. Derudover er det også godt at finde et bureau, der ikke nødvendigvis laver fester efter en skabelon, men som forstår at tilpasse festen til lige netop jeres virksomhed. Sidst men ikke mindst er det vigtigt at kvaliteten af mad og drikkevare også er i top. Vi her på siden kan anbefale Grunkevent, som opfylder alle disse krav. Læs mere om grunkevent her. 

Nu er du klar til at gå ud og imponere chefen, med dit gå på mod og vise ham eller hende at du interessere dig for virksomheden du arbejder for.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here