Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Det er ikke sikkert du tænker så meget over din belysning hjemme i din daglige bolig, men det skyldes at det bare er noget der skal fungere, nogenlunde på lige fod med almindelige bordlamper, der bare skal fungere når de tændes.

Men sagen er den, at den belysning du har derhjemme, den er lige så stor en del af din indretning som dine møbler eller den maling du har på væggene, og derfor bør du tænke på hvordan den virker, hvad den koster, og om den tjener dig godt.

Et godt sted at starte er hos LEDProff, hvor det kan være en rigtig god idé at du får erstattet dine traditionelle pærer og lamper med LED-belysning, af den årsag at det både er billigere og langt mere fleksibelt end de gamle løsninger vi har benyttet os af tidligere, der både var tunge og knap så fleksible.

Det er vigtigt at spare på energien

Energi koster penge, og bliver ikke billigere med tiden, hvilket er noget de fleste kommer til at forholde sig til, for vi bliver flere mennesker på jorden, og vil alle sammen gerne have en bid af den energi der er til rådighed, som ikke bliver billigere at producere.

Det kræver at vi bliver i stand til at få leveret det samme, men bruger mindre energi ved samme lejlighed, så vi skal blive mere effektive, og det er her LED-pærer og lamper kommer ind, fordi de er i stand til at levere den samme belysning, men med op mod 80% mindre energi end de gamle pærer skulle bruge, og med en langt bedre holdbarhed, så de skal heller ikke skiftes så tit som de gamle.

Det giver et løbende lavere energiforbrug, og samtidig et samlet lavere forbrug af pærer, noget der alt sammen er med til at spare på forbruget og produktionen.

Gør noget for klima og miljø, men uden at gå på kompromis med kvaliteten

Et er at kunne spare på energien, men skal du så gå på kompromis med det du får leveret? Nej det skal du faktisk ikke, for LED-lamper og pærer kommer i alle mulige former og styrker, de bruger blot langt mindre energi.

Det kan godt være en LED-pære koster lidt mere end en traditionel glødepære, men det tjener hurtigt sig selv ind ved den sparede energi og længere brug, så det argument kan ikke bruges til at holde sig fra det.

Hvis du er sådan en der har brug for lysstofrør, så kan du også få den slags som LED, og dermed også spare her, hvis du ikke allerede har gjort det.

Noget helt nyt er LED-strips, som er en slags belysning, du kan sætte op overalt, fordi de kun kræver at kunne sættes op i bredden, så du kan lave belysning på buede overflader, hvilket har været svært før i tiden, du kan også bruge dem til at lave natbelysning, eller til at markere for eksempel en trappe.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here