Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Studiet kan være nogle hårde år at gennemføre lige meget hvad du uddanner dig til, og i sær læsningen kan være en stor udfordring for de fleste studerende. En af de store udfordringer er at bevare overblikket over alle de ting som der skal læses i løbet af en uge på studiet. Vil du gerne have dig et meget bedre overblik over din læsning, og hvad der skal prioriteres frem for andet, så for det her det bedste tip, til netop dette.

Køb en tavle

Den bedste måde, hvorpå du kanskabe et godt overblik over din læsning er ved at investere i en tavle som dukan hænge op, hvor du ellers sidder og laver dine studie ting. Der findes flereforskellige typer af tavler som du kan købe dig – heriblandt whiteboards,glastavler eller opslagstavler. Ud fra hvad du finder mest praktisk, vælger duden tavle som du ser dig selv have hængende på dit værelse. Denne tavle brugerdu så til at skrive alt din læsning op, og i den rækkefølge som du regner medat det skal læses i. For at give dig selv lidt mere motivation, kan du ogsåvælge at sætte et tidestimat, på hvornår hver tekst skal være færdiglæst til. Tavlenvil altså give dig et rigtig godt overblik over din læsning fremadrettet. Du kan bl.a. finde de nævnte tavler på hjemmesiden Skiltex.dk.

Bonus tip – Køb en C-pen

Er du den type der tager rigtig mange noter, når du læser dine studietekster? Hvis du ikke allerede har en C-pen, så skal du stærkt overveje at få købt dig sådan en. En C-pen er et af de bedste værktøjer til dig der laver mange noter af din læsning. Med en C-pen bliver det muligt for dig at kopiere dine noter direkte fra bogen eller teksten, og over på et dokument på din computer. Nemmere har det aldrig været at taget noter af sin læsning.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here