Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

I Danmark har vi en fast tradition om, at vi skal holde adskillige julefrokoster hvert eneste år. Om det er med venner, kollegaer, sportskammerater er egentlig underordnet. Vi kan nærmest ikke få nok af at sidde i fællesskab og spise god dansk mad, drikke snaps og blive alt for fulde. Det er nærmest blevet socialt accepteret, at vi opfører os uansvarligt og pinligt overfor vores kollegaer og venner.

December er for det meste ekstremt travl for de fleste studerende. Der er eksamener, juleindkøb og de obligatoriske julefrokoster, der skal være tid til alt imens, man muligvis stresser over sin økonomi. Hvis ikke man har et studiejob, kan det være svært at få SU’en til at være tilstrækkelig indkomst. Derfor kan man føle sig nødsaget til at genoptage de hjemmelavede gaver, der blev produceret i ekstreme mængder, da man var barn – for at få økonomien til at række. Det bliver dog sjældent aktuelt, men tanken har formentlig strejfet de fleste.

Der er jo som bekendt andre ting, der måske er sjovere at bruge sine hårdt tjente penge på end julegaver. Vi mener, at man bør bruge lidt penge på en julesweater til årets julefrokoster. Der er flere modeller man kan vælge imellem, og de fås til bl.a. julesweater herre, julesweater dame og naturligvis også til børn. Det er efterhånden blevet helt moderne at iklæde sig kulørte sweaters, hvor det tidligere blot var kikset.

Du kan se et stort udvalg af modellen julesweater dame her. Hvis du i forvejen ikke skiller dig specielt meget ud i mængden, så vil en sweater gøre dig til festens midtpunkt. De er ikke kun rare at have på, de er også ofte sjove i deres udtryk. Ofte bæres de med en skjorte indenunder, men de kan naturligvis styles, som man ønsker.

Vi håber, at I får råd til alle decembers udgifter uden at optage dumme lån.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here