Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Hvor du kan finde din næste mikroovn

Som studerende ved du vidst godt hvordan det er ikke at have ret mange penge til sin rådighed. Men hvis man mangler noget til hurtigt at varme sin mad i, så kan du faktisk finde nogle relativ billige mikroovne, som kan varme din mad op hurtigt. Det er meget praktisk med en mikroovn, hvis der hverken er råd eller plads til en ovn. Med en mikroovn spare du både penge og plads, du kan bruge den til at varme færdigretter, rester eller andet mad du har. Mikroovnen varmer din mad hurtigt op og det tager ikke mere end et par min. at få varmet et pizzaslice op, det er meget let.  

Forskellige mikroovne

Ved du ikke hvor du skal kigge efter din nye mikroovn henne, så kan du klikke her og finde din nye mikroovn. På Skousens hjemmeside har de mange varianter at vælge imellem. Bedst af det hele er, at de findes i alle prisklasser, der er både de dyre, men også de helt billige, så de fleste kan være med. Hvis man er bange for at blivekonfronteret med at have en mikroovn og derfor er usund. Men sådan hænger det jo nødvendigvis ikke sammen. Man kan jo putte mange ting ind i sin mikroovn. Dette kunne f.eks. være grøntsager, som faktisk forbliver sprøde, hvis du bruger en mikroovn til at varme dem i.

Rengøring

Men nu tænker du nok hvordan du kan gøre din mikroovn ren. Det kan man gøre på flere forskellige måder, den besværlige og den lette måde. Den besværlige, er ved at du tager en klud og gøre den våd, og så begynder man ellers at gøre den rent. Du skal højst sandsynlig skrabe en del, da alt fedtet er brændt godt fast. Den lette måde er ved at sætte en skål med vand og en halv citron med i skålen. Herefter tænder du for ovnen i omkring 10 min. Bagefter tager du en våd klud og tørre indersiden ren. Med denne metode kan du let gøre din mikroovn ren uden de store anstrengelser.