Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Det er blevet mere og mere populært at anvende farver i sin indretning, som leder tankerne hen på mad og spiselige ting. Når vi taler om brune farver, kan vi da heller ikke stoppe vores tænder med at løbe i vand – tankerne falder helt naturligt hen på et stykke lækker chokolade. De brune og jordagtige nuancer fås i et væld af forskellige nuancer; fra en blød og varm karamel-brun til en mere hård og mørk chokolade-brun.

Indret med Brune farver

Brune farver i indretningen skaber ro, uanset om du vælger en mørkebrun maling eller en beige. De lyse brune farver, herunder beige maling er utroligt smukke i skandinavisk indretning. De kan anvendes som en neutral base i indretningen, hvor de vil skabe lidt mere liv end en almindelig grå eller hvid vægmaling vil gøre. Læs vores indlæg om tidens smukkeste brune farver maling, her.

 

Især de brune toner er taknemmelige at pynte med, fordi man kan vælge mellem så mange forskellige toner; der er alt fra den mørke chokoladebrune, til den dejlige kaffebrune, til den mere rustne til de lysebrune og beige nuancer. Hvis du ikke ønsker at male alle væggene om i en brun nuance, bør du i stedet investere i et par individuelle blikfang som tekstiler, indretningsdetaljer, møbler eller hvorfor ikke lade træbeklædningen få en dejlig brun farve som en omvej til en lysere farve på væggene?

Brune farver i interiøret skaber en følelse af ro, uanset om du vælger en mørkebrun nuance eller en beige. De lysebrune toner, herunder beige, er utrolig smukke i skandinavisk indretning. De kan bruges som en neutral base i indretningen, hvor de vil skabe lidt mere liv, end for eksempel en standard grå eller hvid vægfarve vil gøre. En neutral brun farve på væggen kan bruges på samme måde, som du ville bruge en grå vægfarve.

Hvis du er modig og vil skabe et mere dramatisk look, bør du kigge efter mørkebrune farver. Disse fås i en række forskellige toner og nuancer, og du kan skabe en hyggelig og varm atmosfære med en mørkebrun tone opdelt i en ‘brændt orange’. Du kan også skabe et royalt og herregårdsagtigt look ved at vælge en brun nuance med kølige undertoner – en farve, der for eksempel er brudt op i en mere lilla tone. Endelig interagerer brun vægfarve ekstremt godt med pasteller i alle forskellige farver.

En neutral brun farve på væggen kan anvendes på samme måde som du vil bruge en grå maling.

Har du mod på et mere dramatisk look, skal du kigge efter mørkebrun vægmaling. Disse fås i et væld af toner og nuancer; du kan skabe en hyggelig og varm stemning med en mørkebrun maling som er knækket over i en brændt orange; du kan også skabe et royalt og herskabeligt look ved at vælge en brun maling med kolde undertoner, som eksempelvis er knækket over i en lilla tone.

Slutteligt, spiller brun vægmaling uhyre godt sammen med pasteller i alle farver. Kig forbi Gebenna.com og få inspiration til at indrette dit hjem med brun maling.

Brune Farver i Køkkenet

Da de brune farver og nuancer er ret neutrale i sig selv, kan de bruges i alle rum som køkken, soveværelse, badeværelse, børneværelse, entre mm. Især i køkkenet er den klassiske kombination at vælge køkkenindretningen i brun og lade væggene enten males i en klassisk hvid farve eller en anden lysere nuance af grå, beige eller råhvid. Men er du nu så glad for et træinteriør, så invester i stedet i at male væggene i en dejlig brun nuance og lad så køkkenindretningen bryde af i hvidt eller måske gråt.

 

Brune farver på Børneværelset

Hvis du ikke er den, der vælger pink, blå, grøn eller gul, fungerer det altid at indrette børneværelset med brune farver og nuancer. Det er klassiske farver, der ikke er så afvigende på nogen måde og her kan du nemt tilføje farvestænk til eksempelvis tekstiler og andre indretningsdetaljer. At vælge at male et børneværelse om i brune toner har andre fordele – når børnene vokser op, er der virkelig ingen hast med at male de lyserøde, blå, grønne eller gule vægge – de brune virker uanset alder.

Som sagt – brune farver er alsidige og fungerer i ethvert rum uanset brugsområde og er klassiske, tidløse og går aldrig af mode.

Grå brun maling

Brun Beige Maling

En beige som er lidt mere brun en normalt. Pigmenteringen på denne maling er en smule tættere end en almindelig beige farve, og alt efter hvilket lys der rammer, vil de beige eller brune nuancer fremtræde klarere.

Den perfekte beige grå maling til dit hjem! Whipped er en umættet brun farve som ser grålig ud i det rigtige lys. Den skaber en varm, minimalistisk og omsluttende følelse, der hvor du maler med den.

Brun grå Maling

Greige er en nuance som er kommet for at blive. Blandingen af grå og beige giver dig varmen fra den beige nuance og det stilsikre look fra de grå.

En lækker varm grå maling. Når du blander grå og beige sammen skaber du en smuk greige farve som Veil der er en smuk og blød farve der med sine varme undertoner er den perfekte farve til at bløde din indretning op med.

Gråbrun Maling

Greige findes et væld af forskellige nuancer. Her er en lidt varmere farve som har mere brun end grå i sig

Leder du efter grå brun maling, er taupe et godt bud. Den smukke varme brune maling er det perfekte indslag i moderne naturlig boligindretning 

Lysebrun Maling

Den lysebrune maling læner sig op ad den klassiske beige, men du får lidt mere personlighed ind i din indretning ved at vælge en lækker lysebrun farve.

En umættet brun-grå maling med varme orange undertoner. Lingering storm er den perfekte greige farve og passer ind i et hvert moderne hjem.

Brun grøn maling

Brun maling med grønne undertoner er enormt smukke og stilsikre. De passer sammen med stort set alle andre farver, så vælger du denne som basisfarve i din indretning, kan du frit vælge hvilke komplementærfarver du vil indrette med.

So sublime er en fløjlsblød mørk brun maling med rødlige undertoner som giver den en hel særlig dybde.

Ler brun Maling

Den støvede lerbrune maling er stilsikker med et moderne udtryk. Denne farve kan du bruge hvor du ellers ville anvende ikke-farver som grå eller hvid

En umættet brun farve som udspringer af orange men har en overvejende grøn undertone. Dette gør Palomino Pony til en af vores mest solgte grå brune nuancer.

Chokolade brun Maling

Nu vi taler om tænder der løber i vand. Den chokoladebrune maling, hot chocolate, er ligeså lækker som den ser ud; med et fløjlsblødt udtryk går du ikke galt i byen med denne farve

Denne brune farve udspringer fra en meget umættet orange brun farve med grønne undertoner. Vægmaling i brun skaber en omsluttende og hyggelig atmosfære, der hvor du maler med den.

 

Rødbrun maling

Brun Rød Maling

Du går aldrig galt i byen med en brun maling med røde undertoner. Varmen fra nuancen vil bløde hele rummet op, samtidig med at du bevarer det jordnære look.

En klassisk mørkebrun maling med røde undertoner. Earth vil synes kold eller varm, alt efter hvilket lys der rammer den. Drømmer du om en brun vægfarve, er Earth et oplagt og klassisk valg!

Rødbrun Maling

En brændt rødbrun nuance er lidenskabelig, uden at sprænge frem i ansigtet på dig. Ønsker du et dramatisk look som ikke stikker af? Så er en rødbrun maling noget for dig!

En mørk rødbrun maling med skønne varme undertoner. Cherrywood er en dyb varm brun maling, så lækker at den får tænderne til at løbe i vand!

Brun lilla Maling

Eksklusivitet så tænderne løber i vand! En Brun-lille maling skaber royale fornemmelser og leder tankerne hen på en lækker chokolade.

En mørk og umættet, rødbrun nuance. Ganache fremstår som en smuk mørkebrun farve, med sofistikerede røde undertoner, som giver den en smule v arme uden at den ser beskidt ud.

Sepia brun maling

Sepia brun kender du måske bedst fra instagrams filtre, men du kan også finde maling i den tone. Farven er ikke så mættet som du måske er vant til, men skaber en smuk og unik stemning

3 AM latte er en smuk rød beige farve maling som er det ideelle alternativ til en klassisk beige farve. De røde undertoner tilføjer en særlig sofistikeret karakteristik og vil bløde din indretning op.

Brun Rosa Maling

En brun maling med rosa undertoner vil fremstå køligere end mange af de andre brune nuancer, men samtidig blød og feminin. Denne farve passer ind i næsten alle rum

Den smukkeste maling i en skøn rødbrun farve. Blush fremstår som en sart og fin farve maling og vil skabe en omsluttende og kærlig feminin følelse.

Orange brun Maling

En terracotta eller orange-brun maling skaber varme og liv, men er mere dæmpet i udtrykket end en almindelig orange nuance.

Sierra er den perfekte varme, brændte orange maling. Dens røde og varme undertoner leder tankerne hen på sydens aftensol, og vil skabe en lækker følelse af varme og eufori i et hvert hjem!

Kobber brun Maling

Kobberbrun maling er sofistikeret og legesyg på én gang. 

En orange brun maling. Foxfire Brown er en brændt orange brun maling, som vil tilføje en skøn varme til det rum du maler med den. 

 

Varm Brun maling

Oliven brun Maling

En lysebrun nuance tilsat grønne pigmenter. Det er svært at bestemme denne farve som enten brun eller grøn hvilket skaber en spændende væg i din indretning.

Pale Khaki er en medium mørk brun farve maling, der med sin umættet hed vil synes mere grå end brun

Grøn Brun Maling

En grøn-brun maling er varmere end en almindelig brun og kan anvendes i alle hjemmets rum.

Brun grøn maling er et must i denne sæson! Napa er en afdæmpet grøn nuance der med sine okker-toner skaber en følelse af naturlighed

Okker brun

En okker brun har et meget varmt og gyldent skær som skaber en hyggelig atmosfære

Desert Shadows er en lækker chokolade brun farve maling som vil skabe en varm følelse hvor den anvendes

Varm Brun Maling

En brun maling med varme undertoner vil skabe en varm og hyggelig stemning. 

En mørk brun nuance med røde og grønne undertoner. Søger du en brun grøn maling eller en okker brun er Roman coffee det oplagte valg.

Nøddebrun Maling

Nøddebrun maling er lækker og neutral – lige så tænderne begynder at løbe i vand.

En smuk gylden brun farve maling. Bronze er en lækker gyldenbrun farve som vil bringe varme og naturlighed ind i dit hjem.

Kastanje brun Maling

Den mørke og varme kastanjebrune maling er blød og lækker og passer ind i ethvert hjem

En mørkebrun farve med røde og grønne undertoner. Søger du vægmaling i brun, er farven Ferra et oplagt valg.

 

Mørkebrun Maling

Mocca Brun Maling

En klassisk mørkebrun maling som passer til næsten alt interiør

En mørk brun farve som udspringer fra orange, med grønne undertoner. Farven synes varm og mættet. Sarsaprilla er en smuk chokolade brun maling som vil skabe et dybt og eksklusivt look.

Mørkebrun Maling

Skab et eksklusivt look med mørkebrun maling. Mørkebrun maling skaber en varmere og blødere atmosfære en en helt sort maling, men du bevarer det herskabelige og eksklusive look.

En meget dyb og mørkebrun farve, med varme orange undertoner. Raisin black er en sort brun maling, og alt efter hvilket lys der rammer den, vil den virke varm eller kold.

Brunsort Maling

Drømmer du om helt sorte vægge, men frygter at den sorte maling vil opsluge alt lyset? Med en kold sortbrun maling kan du opnå samme eksklusivitet som med sort maling, men slippe for det hårde gotiske udtryk.

En dyb og herskabelig mørkebrun farve maling med røde undertoner. Chocolate er så mørk, at den næsten ser sort ud, men den vil skabe et meget bløde udtryk, end hvis du anvender kulsort maling. Søger du en brun sort maling, er Chocolate farven for dig!

Sort Brun Maling

Ligesom med brunsort maling, opnår du eksklusivitet og stilsikkerhed når du maler med en kold sort-brun maling.

En mørk og umættet mørkebrun farve som næsten ser sort ud. I det rette lys vil man dog kunne ane de varme undertoner. Black Mocca er et perfekt alternativ til den helt sorte farve maling.

Jord brun Maling

Jordfarver er vidst kommet for at blive, og med en jordbrun maling kan du løfte din indretning til helt nye højder!

En lækker og blød brun farve maling som med garanti vil få dine tænder til at løbe i vand! Sausalito Ridge er en af vore favoritter, og med sine skønne varme undertoner vil den skabe varme og hygge i ethvert hjem.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here