Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Som studerende, så vil man naturligvis gerne spare hvor man kan. De færreste har råd til at bruge penge på luksus mad, tøj, oplevelser og andet som koster alt for meget. Det betyder ikke, at det konstant bare er surt at være studerende – Man bliver bare nødt til at prioriterer, så man bruger færrest penge på det som ikke er så vigtigt for én og på den måde får man flere penge til det lidt sjovere.

Transportmuligheder

Næsten lige gyldigt hvad man læser, så skal man måde op på studiet flere gange om ugen og de færreste bor nok i gå-afstand til studiet. Det er nok også de færreste der sætter pris på transporttiden for slat ikke at tale om udgifterne til selve transporten.

Heldigvis får man tilskud til de offentlige transportmider, men det gør det sjældent sjovere at sidde i en overfyldt bus eller et proppet tog kl. 7:30 om morgenen.

Cyklen er selvfølgelig et oplagt valg eftersom den en billig i ‘benzin’ (75 km på en portion spaghettien med kødsovs :-)). Man kan let finde massere af billige cykler, enten på politiauktion eller brugt på DBA.

Men er man bare ikke til nogen af de ovenstående, så er der heldigvis de mere skæve og måske lidt sjovere alternativer.

God motion og sjov på ‘små hjul’

Måske har du glemt, hvor sjovt det er at løbe på rulleski, løbehjul eller rulleskøjter, eller også har du bare ikke tænkt over, at det ikke nødvendigvis bare er leg, men rent faktisk også er sjove transportmidler. I alle tre tilfælde får man samtidig langt bedre motion end ved blot at bevæge sig sløvt igenne morgentrafikken på cykel. Selvom de fleste løbehjul måske nok er lave til små børn, som f.eks. dem her, så findes der også rigtig mange til voksne. Et løbehjul er langt billiger end en cykel og holdbarheden er ofte mindst lige så god.

Så næste gang til du er i tvivl om du skal købe månedskort, en ny/brugt cykel, så overvej lige om du ikke skal anskaffe et løbehjul, rulleski eller rulleskøjter

 

 

 

 

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here