Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Udover madbudgettet og udgifter til billige bajere til fester, så studiebøger en ad de økonomiske poster som trækker store veksler på et ofte stramt studiebudget. Heldigvis er der flere måder, hvor man kan spare på udgifterne til de mange dyre studiebøger.

Brugte studiebøger

Der er rigtig mange uddannelser, hvor mange af de samme bøger går igen årgang efter årgang. Det betyder at man kan ofte kan køber sine studiebøger billigt af eleverne på årgangen over en selv. Det ved de fleste godt og passer derfor ekstra godt på deres bøger, så de kan videresælges til en god pris fordi de er meget velholdte. Hvis man sørger for indbinde sine bøger og ikke at skrive sine noter direkte i bøger, ja så kan man få meget af den oprindelige pris tilbage når man sælger en videre. Det er ikke unormalt at en bog kan sælges videre rigtige mange gange, uden at det er særligt synligt, når blot man passer på.

Billige online bøger.

Der er dog også et stort antal bøger som man ikke kan købe brugt. Enten fordi underviseren vælger noget nyt materiale eller fordi indholdet er forældet og bliver opdateret. Tit så står der på ens pensumliste, hvilken version man skal købe og det ved mange forlag desværre og som med så meget andet, så bliver bøger også opdateret så ‘man bliver nødt til’ at købe den nyeste. Heldigvis er det nemt at finde en boghandler med billige studiebøger. Det tager ikke mange sekunder at google den bog man skal bruge og så sammenligne prisen på de sider som dukker op. Husk altid at sammenlign den totale pris, altså med fragt indregnet. og så tjek også lige om forhandleren har en fysisk butik i nærheden naf dig, så du måske helt kan undgå at betale fragt.
Hvis du er rigtig heldig, kan du måske også finde din bog som e-bog. Disse er næsten altid billigere end de fysiske bøger.

 

 

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here