Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Eksamensperioden er lige om hjørnet, og det er de færreste studerende, som ser frem til den. Den er både sur og hård og til tider uoverskuelig at komme igennem. Derfor får du her fire råd, der kan gøre den lidt nemmere.

#1: Lav en tidsplan – og hold den!

Først og fremmest er det en god ide at lave en plan over eksamensforløbet. Når du laver en tidsplan, får du overblik over alt det, du skal nå, og får en fornemmelse af, hvor meget tid, du skal sætte af til hvert område eller punkt.

At lave en tidsplan er nemt nok. At følge den er langt sværere. Men gør dig selv den tjeneste at overholde planen. Når du udskyder læsningen, ender du blot med at skulle arbejde endnu hårdere de sidste par dage.

#2: Køb en printer

Derudover er det en god ide at investere i en printer. Nogle ting er bare rarere at have på print, men det er de færreste, der gider at tage på biblioteket eller universitetet for at printe en enkelt eller to sider. Det kan du nemt gøre med en printer derhjemme – og så kan du jo også lige printe din tidsplan, nu du er i gang. Køb din printer her allerede nu.

#3: Sørg for at foodpreppe

Du kan med fordel forberede mad til de mest intense dage. Lav en stor portion kødsovs og frys den ned i mindre portioner. Det tager lige så lang tid at tø op, som det gør at varme en frysepizza, og din krop og hjerne har brug for ordentlig og næringsrig mad i eksamensperioden.

#4: Husk at holde fri

Det er umuligt at arbejde koncentreret hele tiden, og derfor er det vigtigt at give hovedet en pause en gang imellem. Udsigten til at kunne holde aftenen fri, kan også være en god motivation for at arbejde ekstra effektivt i løbet af dagen.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here