Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Som studerende er det næppe møbler og indretning som du bruger flest penge på. Alligevel vil man selvfølgelig gerne bo hyggeligt og pænt, selvom det ikke er dyre ting og møbler man har stående. Mange køber brugt eller får aflagte møbler foræret af venner eller familiemedlemmer. Det er rigtig skønt at arve disse ting, dem til tider kan de være så slidte at de måske ikke er ret pæne at se på. Har du fået en gammel sofa, puder eller måske et slidt bord, så kan du let friske det op selv.

Sofaen

Hvis sofaen ser slidt ud og købe et stort stykke stof og dæk den med det. Det er langt billigere at købe et stort stykke stof end at købe en ny sofa. Du behøver ikke sy det fast, men læg det lidt lækkert casualt henover sæderne og ryglæn og voila – du her en helt ny og moderne sofa.

Puderne

Hvis du har puder i sofaen, på dine spisebordsstole eller bare store puder på gulvet som du elsker at ligge og flyde på, så er stof igen din ven. Pudebetræk er noget af de nemmeste at sy selv og på ganske kort tid får du nye puder, hvor du selv kan vælge det betræk som passer til stilen i dit hjem.

Du kan finde syguides på nettet og stoffet kan finde billigt her

Bordet

Du skal ikke i gang med sandpapir, fil eller maling for at få et gammelt bord peppet lidt op. En simpel dug går underværker. Fordelen er at du kan lave mange forskellige duge som passer til selve stuen, eller du kan varierer og lave en der passer til fest, en bestemt højtid (jul, nytår, påske osv.). En dug behøver di faktisk slet ikke sy i – Du kan bare klippe den ud i den rigtige størrelse og lægge kanterne på med noget strygebånd, som ’klistre’ klippekanten fast på bagsiden af dugen.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here