Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Hvis du er ved at overveje at skulle tage et kørekort, er der mange forhold man skal forbehold for inden man vælger den første og den bedste køreskole man falder over.
Der er blandt andet pris, placering og omdømme. Det forsøger vi at gøre lidt mere klart for dig, så du ved hvad du skal holde øje med. 

Prisen 

Prisen er forskellig fra køreskole til køreskole, og grunden til nogle køreskoler virker meget billigere end nogle andre er, at de nok kun reklamere med hvad selve den lovpligtige grundpakke koster.
Den lovpligtige grundpakke indebærer de minimum teori og køretimer man skal have får at få lov og tage køreprøven. Men derudover er der en masse tillæg man skal være klar på. Blandt andet pris for at komme i kravlegård og glatbane, prisen for at tage førstehjælpskursus, ekstra køretimer, prisen for at tage teori og køreprøven.  

Placeringen 

Det er en god ide at finde en køreskole der ligger tæt på dig og din bolig, da du nemlig kan komme ud for at skulle tage teori en til to gange om ugen, samtidigt med at skulle tage en til to køretimer om ugen også, og de fleste køretimer foregår i dagtimerne, og teori sen eftermiddag/aften, så det er meget besværligt, hvis man har lang transporttid for at komme frem til køreskolen. 

Omdømme 

Omdømmet er næsten den vigtigste faktor når du skal vælge køreskole. Hvor høj er deres dumpe %, hvad siger tidligere elever om stedet?
En faktor mange overser er faktisk hvilken aftale køreskolen har med dem der står for førstehjælpskurset. Det betyder utroligt meget at det er et ordentligt kursus sted, hvis du bor i Københavns området, og ser at en køreskole har samarbejde med foerstehjaelptilkoerekort.dk så kan i roligt vælge den køreskole, da de er et af de bedste førstehjælpskursus steder man kan få.
Se mere om deres førstehjælpskursus her 

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here